All Must Die
jak chcesz kogoś atakować wypowiadasz wojenkę i czekasz 8h ...a i wojenka trwa 24h tylko
...a co do bohaterów i woja... samego woja nie prześlesz musi iść z bohaterem... natomiast jak wyślesz bohatera z miasta A do miasta B to zostaje on na stałe w mieście B... ...musisz go sprowadzić w ten sam sposób ...bohater musi mieć przynajmniej 1 wojaka aby mógł iść do innego miasta ^^
...tak na marginesie to przypadkiem nie brońcie miasta wojem które nie jest przyporządkowane do jakiegoś bohatera ...ono praktycznie nie daje żadnej obrony i walczy w 2 rundzie jak już bohaterowie skończą
...
Ale lipa z ta wojna ;/
Nie podoba mi sie juz ta gra ;/
A z kopalniami to wolałbym szybciej lepiej mieć to z głowy
A jak w mieście jest juz maksymalna liczba bohaterów, to jak wyśle innego to tez pozostanie w tym mieście?
tak... to nie ma znaczenia gdzie rozbudujesz karczmę... w dowolnym mieście możesz zatrudnić bohatera... ...a jak ci pasuje to możesz wszystkich przesłać do jednego.... choć to mi się w tej gierce podoba ^^
...a co do kopalni to tak jak pisałem przydałby się jeszcze z 1 lub 2 ataki dla pewności... ...wojo się tam odbudowuje co jakiś czas
ja mam boh. walecznych na 26,23 i 19 ...tylko 3 można wysłać z 1 atakiem... czyli 720+610 +410 = 1740
...chyba że wezmę mojego oficera 32lvl - 1010woja ...ale szkoda go na 2 dni wysyłać... ma niewielką premię dla wojska.. i będąc w mieście zwiększa wydobycie o 700/h
są chętni do pomocy w czyszczeniu ??